Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu, dependentă trei luni de şofer: Şi-a pierdut permisul după ce a mers cu 117km/h

Monica Columbeanu, dependentă trei luni de şofer: Şi-a pierdut permisul după ce a mers cu 117km/h

Monica Columbeanu, dependentă trei luni de şofer: Şi-a pierdut permisul după ce a mers cu 117km/h
Sursa foto: columbeanu
03 Sep 2009   •   11:36

Încă o vedetă rămâne fără permisul de conducere după ce a fost surprinsă de poliţişti conducând cu viteză mai mare decât cea admisă de lege. După fiul lui Adrian Năstase, manelistul Nicolae Guţă sau fotbalistul Claudiu Răducanu, a fost rândul Monicăi Columbenu să predea actele poliţiştilor.

Fotomodelul a circulat miercuri noapte cu 117 kilometri la oră, pe bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală.

Aflată la volanul unui puternic BMW, Monica a fost surprinsă de poliţiştii bucureşteni depăşind viteza legală cu peste 50 de kilometri la oră. Ea a fost amendată cu 540 de lei iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile, informează surse din poliţie.

MONICA COLUMBEANU EXPLICĂ DE CE MERGE CU VITEZĂ ÎN INTERSECŢIE


Purtătoarea de cuvânt a lui Nati Meir va avea, aşadar, nevoie de şofer în următoarle trei luni. Şofer pe care, culmea, l-a schimbat în urmă cu o săptămână, pentru a fi mai pe placul soţului ei. Fostul şofer al Monicăi prezintă acum lenjerie intimă, pentru Cătălin Botezatu.

NOUL ŞOFER AL MONICĂI COLUMBEANU


Ministerul de interne condus de Dan Nica o protejează pe Monica Columbeanu şi nu face publice imaginile surprinse de aparatul radar, transmite Antena 3. De altfel, firmele lui Irinel Columbeanu au afaceri strânse cu poliţia. Camerele video de supraveghere a traficului de pe DN1 şi de pe mai multe drumuri din ţară au fost montate de firmele lui Columbeanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close