Antena 3 CNN Show Showbiz Monica o lasă pe Irina să stea temporar cu Irinel. Vezi condiţiile

Monica o lasă pe Irina să stea temporar cu Irinel. Vezi condiţiile

Monica o lasă pe Irina să stea temporar cu Irinel. Vezi condiţiile
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   21:47

Monica Columbeanu este de acord ca micuţa Irina să locuiască temporar şi cu tatăl ei, în vila de la Izvorani, însă îi pune omului de afaceri nişte condiţii, transmite Mediafax.

Anunţul Monicăi vine în urma unei solicitări făcute de Irinel Columbeanu, privind custodia Irinei, potrivit avocaţilor Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu.

"Acest demers nu reprezintă o renunţare la obligaţia Monicăi Columbeanu de creştere şi educare a Irinei, ci un beneficiu pentru creşterea normală şi armonioasă a fetiţei", precizează avocaţii acesteia, care adaugă că gestul Monicăi este făcut din dragoste pentru Irina.

Următorul termen de judecare a cererii lui Irinel Columbeanu de a-i fi reîncredinţă minora este pe 6 iunie, termen până la care instanţa le-a cerut soţilor să cadă la un acord.

Ce condiţii pune Monica, pentru a o lăsa pe Irina să stea cu Irinel


1. Irina trebuie să-şi continue programul educativ la aceeaşi grădiniţă

2. Monica nu renunţă la custodia judecătorească, aceasta putând întrerupe oricând executarea acestuia acord

3. Viaţa privată a Irinei va fi protejată contra expunerii publice

4. Monica nu va fi denigrată direct sau indirect de către tatăl sau bunicul Irinei pe toată această perioadă, nici în prezenţa minorei şi nici în vreun mediu sau spaţiu public.

5. Pe durata convenţiei de custodie comună, Irinel Columbeanu va suspenda judecarea procesului de reîncredinţare a Irinei şi se va abţine de la formularea altor cereri civile în instanţă.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close