Antena 3 CNN Show Showbiz Morgan Freeman va fi operat, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier

Morgan Freeman va fi operat, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier

Morgan Freeman va fi operat, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier
05 Aug 2008   •   12:46

Laureatul premiului Oscar, Morgan Freeman, rănit grav într-un accident de maşină duminică, se simte mai bine şi va fi operat. Medicii sunt convinşi că actorul, în vârstă de 71 de ani, se va restabili. Morgan Freeman a suferit multiple fracturi la un braţ, este uşor rănit la umăr şi va fi operat în următoarele 24 de ore.

Accidentul a avut loc în sudul Statelor Unite, în Mississippi. Maşina sa, în care se afla şi o femeie, s-a rostogolit de două ori pe şosea. "A făcut două tumbe pe şosea, a aterizat pe capotă şi s-a rostogolit încă o dată. Geamurile s-au spart şi a fost nevoie de echipele de descarcerare pentru a-i scoate pe cei doi ocupanţi ai maşinii", a declarat Bill Rogers, un martor.

Potrivit mai multor publicaţii locale, actorul în vârstă de 71 de ani a fost transportat cu un elicopter la o clinică din Memphis, la fel şi femeia din dreapta sa, a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Actorul, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din filmul Million Dollar Baby.

Antena 3
 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close