Antena 3 CNN Show Showbiz Noua solicitare a lui Irinel: Irina să îi fie încredinţată de câte ori Monica pleacă din Bucureşti

Noua solicitare a lui Irinel: Irina să îi fie încredinţată de câte ori Monica pleacă din Bucureşti

Noua solicitare a lui Irinel: Irina să îi fie încredinţată de câte ori Monica pleacă din Bucureşti
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Mai 2011   •   16:58

După ce nu a primit custodia şi nu a reuşit nici s-o decadă din drepturi pe Monica, Irinel schimbă strategia. Acesta este nemulţumit că fiica lui rămâne multă vreme în grija mătuşii şi vrea ca Irinuca să-i fie încredinţată lui în perioada în care soţia sa este plecată.

Columbeanu a deschis un nou proces în care îi cere Monicăi să-i lase fata în grijă de fiecare dată când părăseşte Capitala. Noua solicitudine a venit după ce în ultimele zile şi-a căutat peste tot copilul, în cele din urmă aflând că este în grija Ramonei Gabor.

Monica este plecată din Bucureşti până pe 15 mai şi vrând să se asigure că Irinel nu-i poate lua din nou fetiţa, a predat-o surorii sale printr-un proces verbal. Judecătoria Buftea urmează să decidă în acest nou dosar pe 23 mai, când îi va cita pe amândoi în faţa instanţei.

Pe de altă parte, Monicăi i-a fost refuzată cererea de recuzare a judecătorului din procesul de divorţ , astfel încât tot preşedintele judecătoriei Buftea va decide la cine va rămâne copilul şi cum se împarte averea.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close