Antena 3 CNN Show Showbiz Noutăţi cinematografice: "Rachel Getting Married", un film în regia lui Jonathan Demme

Noutăţi cinematografice: "Rachel Getting Married", un film în regia lui Jonathan Demme

Noutăţi cinematografice: "Rachel Getting Married", un film în regia lui Jonathan Demme
30 Sep 2008   •   12:16

Printre filmele care se lansează în octombrie se numără "Rachel Getting Married", o dramă cu un subiect de actualitate pentru vremurile în care trăim. Filmul este regizat de Jonathan Demme ("Tăcerea Mieilor", "Philadelphia") şi are la bază scenariul lui Jenny Lumet, actriţă, aflată la primul scenariu. Jenny este fiica regizorului Sidney Lumet ("Network", "Dog Day Afternoon") şi se poate afirma că talentul artistic s-a transmis genetic.


Filmul narează povestea a două surori, una care este în pragul măritişului, iar cealaltă care se întoarce în mijlocul familiei pentru această ocazie, după ani şi ani de probleme legate de droguri. Kym (Anne Hathaway) revine acasă pentru nunta surorii ei, aducând cu sine un bagaj emoţional covârşitor, prin prisma crizelor de ordin personal şi a conflictelor de familie.



"Rachel Getting Married" devine un portret de familie care descrie cu acurateţe şi cu mult umor personaje incredibile, o caracteristică a filmelor regizate de Jonathan Demme. Anne Hathaway interpretează rolul lui Kym, un personaj matur şi complex care îi pune în valoare talentul actoricesc şi care îi poate oferi o şansă serioasă la premiile industriei cinematografice.





?Rachel Getting Married? trailer:



Filmul se lansează pe 3 octombrie pe continentul american şi abia la anul în Europa.

Povestea aduce destul de mult cu o altă comedie neagră ce trata relaţiile între două surori, una dintre ele în prag de nuntă, celalată cu serioase probleme de dependenţă. Dacă aţi ratat până acum, merită să căutaţi ?28 Days?, un film din anul 2000, cu Sandra Bullock, Viggo Mortensen şi Steve Buscemi în regia lui Betty Thomas.



Pentru edificare, puteţi urmări mai jos trailerul filmului ?28 Days?:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sandra bullock
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close