Antena 3 Show Showbiz Nu îl vor pe Guţă! Autorităţile unui orăşel din Sicilia nu aprobă un concert al manelistului

Nu îl vor pe Guţă! Autorităţile unui orăşel din Sicilia nu aprobă un concert al manelistului

11 Iun 2009   •   13:27
Nu îl vor pe Guţă! Autorităţile unui orăşel din Sicilia nu aprobă un concert al manelistului
Sursa foto: Nicolae Guta

Autorităţile orăşelului sicilian Canicatti nu vor ca manelistul Nicolae Guţă să susţină un concert în localitatea lor. Guţă ar fi trebuit să cânte pe 19 iunie, în cadrul festivalului "Muzica este artă - Ziua Interculturalităţii", scrie www.Agrigentonotizie.it.

Concertul manelistului a stârnit o serie de polemici între românii din oraşul sicilian. Preotul ortodox de acolo le-a cerut imigranţilor români să nu ia parte la aceast eveniment.

Din cauza discuţiilor apărute, Primăria din Canicatti a retras aprobarea pentru concertul lui Guţă. Iniţial, autorităţile s-au arătat deschise faţă de concertul manelistului.

"Solicitarea pentru organizarea acestui concert era bazată pe argumente în favoarea integrării socio-culturale. Sprijinul nostru iniţial oricum nu a presupus asistenţă financiară".

"Autorităţille provinciale de siguranţă publică şi comisia pentru spectacole publice pot autoriza sau nu spectacolul lui Nicolae Guţă?, a declarat primarul din Canicatti, Vincenzo Corbo.

Manelistul a fost invitat de asociaţia "L'Aurora". În Canicatti, trăieşte o comunitate mare de români.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close