Antena 3 CNN Show Showbiz O noua vedetă Antena 1 a intrat în izolare. Coșmarul coronavirus continuă

O noua vedetă Antena 1 a intrat în izolare. Coșmarul coronavirus continuă

Numărul vedetelor Antena 1 care s-au infectat cu coronavirus în timpul filmărilor show-ului "Te cunosc de undeva", crește simțitor, în fiecare zi. După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir, o nouă vedetă a intrat în izolare.

O noua vedetă Antena 1 a intrat în izolare. Coșmarul coronavirus continuă
de Laura Dinu    |    22 Iun 2020   •   09:00

Cântăreața Ami a postat o fotografie pe o rețea socială, cu câinele ei, Bobo, spunând că acesta este partenerul ei de izolare în perioada următoare, în ciuda faptului că primul test pentru coronavirus a ieșit negativ. 

”Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă gândul meu este alături de colegii mei de la ”Te Cunosc De Undeva” care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, scrie Ami pe pagina oficială de Facebook. 

Nico a intrat în izolare, fiind nevoită să își suspende toate spectacolele și aparițiile publice din perioada următoare.

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, de sâmbătă, a fost suspendat din această cauză.  Echipa Teatrului „Toma Caragiu”, acolo unde Nico este o prezenţă constantă în spectacole, au făcut acest anunț.

”Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

×
Subiecte în articol: coronavirus te cunosc de undeva Nico ami

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close