Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman a răbufnit! Ce a găsit într-o cutie tocmai cumpărată de la un supermarket. ”Mi s-a făcut rău”

Oana Roman a răbufnit! Ce a găsit într-o cutie tocmai cumpărată de la un supermarket. ”Mi s-a făcut rău”

Oana Roman a răbufnit pe internet la întoarcerea de la un supermarket, când a desfăcut o cutie de produse pe care tocmai le cumpărase și un miros îngrozitor i-a invadat toată bucătăria. Vedeta a depus deja plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Oana Roman a răbufnit! Ce a găsit într-o cutie tocmai cumpărată de la un supermarket. ”Mi s-a făcut rău”
Sursa foto: Foto: Oana Roman Elisei/ Facebook
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   12:57

Oana Roman a cumpărat zilele trecute de la un supermarket carne de pui, ”împuțită”. Deși, potrivit etichetei, carnea se afla încă în perioada de valabilitate, mirosul greu de suportat emanat de carnea alterată i-a provocat greață vedetei. Aceasta a postat dovada pe o rețea socială.

Am cumpărat o cutie de aripioare de pui cu termen de expirare [ n.r. valabil], pe data de 26 iunie și sunt împuțite la propriu. În momentul în care am deschis cutia, pur și simplu mi s-a făcut rău. Mirosea a mortăciune efectiv”, a povestit vedeta pe rețeaua socială. 

La scurt timp, Oana Roman a mai postat o fotografie, potrivit căreia depusese deja plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

 

×
Subiecte în articol: Oana Roman carne
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close