Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman, critici dure la adresa lui Marcel Toader: „Dacă ești bărbat educat...”

Oana Roman, critici dure la adresa lui Marcel Toader: „Dacă ești bărbat educat...”

Oana Roman, critici dure la adresa lui Marcel Toader: „Dacă ești bărbat educat...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Toader
06 Sep 2017   •   21:53

Oana Roman s-a implicat și ea în scandalul momentului dintre Marcel Toader și Maria Constantin. În timp ce bărbatul o acuză în termeni duri pe partenera sa de viață de infidelitate, fiica lui Petre Roman sare în apărarea femeii, amintind publicului larg că omul de afaceri nu este la primul divorț mediatic.

În plus, aceasta îi aduce critici dure lui Marcel Toader.

„M-am abținut mereu sa comentez pe alții, sa judec sau sa mi dau cu părerea. Am făcut-o doar atunci când știam clar despre ce vorbesc și am menținut mereu o poziție civilizată. Sunt șocata insa, sa vad circul penibil la care se pretează Marcel Toader, expunîndu si al doilea divorț la tv, aruncând cu noroi intr-o femeie. După ce din contul Gabrielei Cristea a dispărut aproape jumătate de milion de euro, bani din munca ei cinstită, bani pe care ea si azi se chinuie sa-i recupereze, dupa circul pe care l-a făcut la tv atunci, pe enorm de mulți bani cand au divorțat ( el cu gura lui mi-a spus ca au fost câteva zeci de mii de euro) , acum a găsit o nouă victimă.

Daca esti barbat educat, nu-ti faci femeia curvă doar pt ca ești frustrat ca te a părăsit. Daca esti barbat, nu faci circ la tv pt bani, chiar daca ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la muncă!

Il cunosc destul de bine si pe el si pe Gabriela Cristea ca sa știu despre ce vorbesc. E clar ca daca te-au lasat 6 neveste, tu ai o problema , nu ele!
Hai liber la hateri!”, a scris Oana pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Oana Roman Marcel Toader Maria Constantin
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close