Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman, despre semnul premonitoriu pe care l-a avut: „Am avut un vis în care cineva foarte apropiat mi-a spus că...”

Oana Roman, despre semnul premonitoriu pe care l-a avut: „Am avut un vis în care cineva foarte apropiat mi-a spus că...”

Oana Roman, despre semnul premonitoriu pe care l-a avut: „Am avut un vis în care cineva foarte apropiat mi-a spus că...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Oana Roman
01 Feb 2018   •   15:15

Este extrem de sinceră atunci când vorbește despre familia sa, iar Oana Roman nu se ferește să facă declarații personale în social media.

Vedeta a acceptat provocarea revistei VIVA! și i-a scris fiicei sale o scrisoare, în care a făcut și o mărturisire inedită.

„Iubita mea frumoasă, Isabela mea, Am știut că vei fi dinainte să fii. Am avut un vis în care cineva foarte apropiat mi-a spus că te voi avea pe tine. Mi-a spus și că te vei chema Maria Isabela. Visul a venit într-un moment în care aproape nu mai îndrăzneam să sper că voi fi mamă. Era dorința mea cea mai mare și cea mai puternică. După ani în care trăisem singură și credeam că poate nu sunt sortită să am o familie a mea, un vis m-a luminat, dar era, încă, doar un vis. (….)”, a scris vedeta.

 

×
Subiecte în articol: Oana Roman vis
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close