Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman, mărturisire inedită despre bani: „Încă nu-mi permit...”

Oana Roman, mărturisire inedită despre bani: „Încă nu-mi permit...”

Oana Roman, mărturisire inedită despre bani: „Încă nu-mi permit...”
20 Dec 2017   •   11:50

Mărturisire inedită făcută de Oana Roman. Vedeta a recunoscut că și-ar dori să aibă mai mulți bani, pentru că și-ar putea ajuta mai mult mama, cea care de curând a fost executată silit.

„Pentru asta ar trebui să servească banii mulți. Pentru a face oameni fericiți. De multe ori m-am gândit că dacă aș avea bani pentru asta i-aș folosi. Să fac oameni fericiți! Nu exista bucurie mai mare decât aceea de a simți că ai putut face ceva, că ai împlinit un vis, ai șters o lacrimă, ai alinat un suflet.

Nu am bani mulți, doar cât să trăiesc decent fără a-mi permite nici măcar vacanțe decât foarte rar, și nici alte extravaganțe. Dar din puținul meu am încercat mereu să ajut și dacă n-am avut eu bani am ajutat cum am putut prin fapte.

Multă lume crede altceva și nu stau să mai explic nimănui. Am avut și eu momente când am avut nevoie de ajutor. Și nu l-am cerut. Și acum, pentru mine, Crăciunul fericit ar însemna să o pot ajuta pe mama! Pentru că încă nu-mi permit. N-am apelat la nimeni. Doar la bancă și nu m-au ajutat.

Și tot sper la o minune, pentru că eu n-am voie să cer ajutor. Aș fi aspru judecată și alții au desigur mai mare nevoie ca mine. În România există solidaritate și e bine că există. Și mă bucură că poporul ăsta nu și-a pierdut umanitatea! Faceți fapte bune! Nici nu știți cât de fericiți veți fi!”, a declarat Oana Roman, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: Oana Roman bani Mioara Roman
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close