Antena 3 CNN Show Showbiz Oferta concertelor pentru 2009: Robbie Williams, AC/DC, U2 şi Mariah Carey

Oferta concertelor pentru 2009: Robbie Williams, AC/DC, U2 şi Mariah Carey

Oferta concertelor pentru 2009: Robbie Williams, AC/DC, U2 şi Mariah Carey
06 Aug 2008   •   20:27

2009 continuă seria marilor concerte, cu prestaţiile live ale unor nume precum Robbie Williams, AC/DC, U2, Mariah Carey. Deşi în ianuarie a declarat că renunţă o vreme la concerte, se pare că Robbie Wiliams nu poate sta departe de scenă. Nu rămâne decât să aşteptăm şi să sperăm că artistul va trece şi pe la noi să creeze puţină isterie în rândul româncelor.

AC/DC pregăteşte un turneu mondial care promovează albumul „Black Ice”. În vara lui 2009, trupa ajunge şi în Europa, aşa că fanii din România au început deja să viseze la un concert AC/DC. Pentru început, au iniţiat o petiţie online adresată celui mai mare organizator de concerte. În mai puţin de-o săptămână, petiţia a fost deja semnată de peste 1.500 de oameni.

Mariah Carey a trecut peste crizele de depresie şi cântă „Touch my body". Proaspătul soţ al vedetei, Nick Cannon are, însă, exclusivitate. Mariah pleacă şi ea în turneu prin Europa.

Aceştia nu sunt singurii care vor concerta în ţări străine. Eric Clapton, Green Day, Depeche Mode şi mulţi alţi vor fi în 2009 în plină promovare.

Observator

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close