Antena 3 CNN Show Showbiz P. Diddy, dat în judecată pentru 1 miliard de dolari şi acuzat de organizarea atacurilor 9/11

P. Diddy, dat în judecată pentru 1 miliard de dolari şi acuzat de organizarea atacurilor 9/11

P. Diddy, dat în judecată pentru 1 miliard de dolari şi acuzat de organizarea atacurilor 9/11
Sursa foto: Foto: hiphop4life.info
29 Ian 2011   •   15:49

O femeie din Statele Unite l-a dat în judecată pe rapperul P. Diddy, solicitând plata unor daune de 1 miliard de dolari şi acuzându-l pe celebrul muzician de implicare în organizarea atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001, informează nme.com.
   
Valerie Joyce Wilson Turks, în vârstă de 41 de ani, a deschis o acţiune în justiţie la Curtea Superioară din Los Angeles împotriva rapperului P. Diddy, a fostei iubite a acestuia Kim Porter şi a lui Rodney King, un bărbat devenit celebru în Statele Unite după ce a fost agresat de forţele de poliţie din Los Angeles în timpul unor incidente petrecute în 1991.
   
Ea susţine, totodată, că a fost iubita lui P. Diddy, cu care ar avea un fiu, Cornelius Wilson, în vârstă de 23 de ani.
   
Valerie Joyce Wilson Turks susţine că celebrul rapper, al cărui nume adevărat este Sean Combs, a fost implicat în organizarea atentatelor de la 11 septembrie 2001, când două avioane au intrat în cele două turnuri gemene ale World Trade Center din New York, provocând prăbuşirea acestora.
   
Valerie Joyce Wilson Turks nu a precizat care sunt motivele care o determină să creadă că P. Diddy a fost implicat în atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.
   
În schimb, Turks a mai spus că P. Diddy i-a agresat fiul, care a avut nevoie de spitalizare, şi i-ar fi furat un jeton pe care ea l-ar fi câştigat într-un casinou din Mississippi, care ar valora în prezent câteva sute de milioane de dolari.
   
Potrivit unor documente oficiale ale căror copii au fost obţinute de site-ul Radaronline.com, Valerie Joyce Wilson Turks i-a cerut rapperului american să îi plătească o pensie alimentară în valoare de 900 de milioane de dolari şi daune morale în valoare de 100 de milioane de dolari.
   
Valerie Joyce Wilson Turks a solicitat, totodată, emiterea unui ordin de restricţie împotriva muzicianului, însă judecătorul care a studiat acest caz a refuzat solicitarea. Deşi presa americană nu se aşteaptă ca Valerie Joyce Wilson Turks să ajungă prea departe cu solicitările ei în justiţie, judecătorul cazului a stabilit ca o audiere preliminară să aibă loc pe 31 ianuarie.
   
Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2010, acesta a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: rapper judecata atacuri teroriste SUA muzician
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close