Antena 3 CNN Show Showbiz Paul McCartney a concertat la Kiev în faţa a 200.000 de fani

Paul McCartney a concertat la Kiev în faţa a 200.000 de fani

Paul McCartney a concertat la Kiev în faţa a 200.000 de fani
15 Iun 2008   •   15:02

Paul McCartney a susţinut sâmbătă la Kiev un concert în faţa a 200.000 de fani. La primul său concert într-o ţară ex-sovietică, McCartney a avut de îndurat furtuna cu tunete şi fulgere şi ploaia torenţială care s-a abătut asupra oraşului. Fanii s-au bucurat de intrare gratuită la concertul fostului component Beatles, acesta fiind oferit pe gratis mulţimii de Viktor Pinciuk, unul din magnaţii Ucrainei.

Concertul a durat două ore şi jumătate şi a fost transmis în direct de televiziuni şi proiectat pe ecrane imense în alte cinci oraşe ucrainene. McCartney şi formaţia sa au interpretat vechi hituri ale grupurilor Beatles şi Wings, ca şi unele mai noi. O parte din piese au fost desemnate printr-un vot pe Internet, cu peste 20.000 de participanţi.

Sir Paul a deschis concertul cu piesa ?Drive My Car?, urmată de o serie de piese din repertoriul Beatles, inclusiv ?Hey Jude?, ?Let It Be?, ?Back In The USSR? şi ?Penny Lane?. Uralele mulţimii entuziasmate au ajuns la apogeu în momentul când Paul McCartney a interpretat piesa ?Live And Let Die?, completată de un fabulos spectacol pirotehnic. Piesa a fost compusă de McCartney pentru unul din filmele din seria James Bond.

Anul trecut, fundaţia lui Pinciuk l-a adus în Piaţa Independenţei şi pe Elton John, concert care a înregistrat acelaşi succes.



Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close