Antena 3 CNN Show Showbiz Pe urmele lui Schwarzenegger: Christian Bale, noul ?Terminator?

Pe urmele lui Schwarzenegger: Christian Bale, noul ?Terminator?

Pe urmele lui Schwarzenegger: Christian Bale, noul ?Terminator?
21 Mai 2008   •   16:21

„Terminator” revine pe marile ecrane, într-o nouă trilogie. „Terminator 4” va fi lansat pe 22 mai 2009 şi va prezenta viaţa lui John Connor, ajuns la vârsta de 30 de ani în fruntea unui număr mic de oameni care au rămas pe Pământ şi care luptă împotriva roboţilor. Rolul lui Connor va fi interpretat de actorul britanic Christian Bale, care a semnat deja un contract pentru toate cele trei filme din continuarea seriei „Terminator”.

Galezul Christian Bale este cunoscut pentru diversitatea rolurilor pe care le abordează, de la psihopatul din „American Psycho”, la Batman sau la fermierul veteran din „Drumul dreptăţii”. Filmările pentru partea a patra a francizei, „Terminator Salvation: The Future Begins”, au început deja, scenariul fiind scris, ca şi în cazul părţii a treia, de John Brancato şi Michael Ferris.

Victor Kubicek şi Derek Anderson, proprietarii companiei de producţie Halcyon Co, care au cumpărat drepturile asupra seriei „Terminator”, au declarat că vor să reinventeze franciza cu ajutorul unei noi distribuţii şi al unor noi scenarii, elemente care au funcţionat în cazul altor serii de succes, precum „Batman” şi „James Bond”.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close