x close

Photoshop-ul ar trebui interzis! Vezi ce greşeală penibilă au făcut cei de la Vogue

de O.P.    |    18 Oct 2011   •   08:36
Photoshop-ul ar trebui interzis! Vezi ce greşeală penibilă au făcut cei de la Vogue 442 Galerie foto (3) Foto: Daily Mail

Se întâmplă şi la case mai mari! Zicala se aplică foarte bine în cazul de faţă, dar nu scuză greşeala penibilă făcută de cei de la revista Vogue. Adam Levine a apărut în revista celebră din Rusia alături de iubita lui, fotomodelul Anne Vyalitsyna.

Pictorialul ar fi fost unul reuşit şi sexy, dacă cei care au editat imaginile nu ar fi decupat prea mult din bustul lui Adam. Cântăreţului îi lipseşte jumătate din stomac. Cei care au analizat fotografia-dezastru au declarat că, cel mai probabil, editorii au apelat la această "magie" marca Photoshop pentru a lungi şi mai mult picioarele Annei, care stă în faţa lui Adam, scrie Daily Mail.

Însă asta nu este tot, Kristen Stewart din Twilight a apărut pe coperta revistei Glamour fără o mână. Braţul actriţei se pierdea pe undeva, ascuns de piciorul ridicat. Însă nici Beyonce nu a scăpat de dezastrul Photoshop-ului. Diva a căpătat o pereche de picioare, parcă tăiate cu fierăstrăul. 


Citeşte mai multe despre:

photoshop Beyonce
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati