Antena 3 CNN Show Showbiz Pregătirile pentru concertul Massive Attack au intrat pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru concertul Massive Attack au intrat pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru concertul Massive Attack au intrat pe ultima sută de metri
01 Aug 2008   •   12:27

Backline-ul, luminile şi efectele speciale ale trupei britanice Massive Attack, care va susţine, sâmbătă, un concert pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, vor ajunge, vineri, în Capitală, cu două TIR-uri cu o capacitate de 40 de tone fiecare.

Potrivit organizatorilor, Livada şi One Event, în acest moment, mai sunt disponibile la punctele de vânzare doar bilete în sectorul B al gazonului. Biletele costă 80 de lei şi se găsesc în reţeaua Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café, iar în ziua evenimentului la casele de bilete amenajate în faţa Complexului Sportiv „Iolanda Balas Şoter”. Biletele puse în vânzare sunt fără loc deoarece nu există tribune amenajate, mai informează organizatorii.

Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 18,30 prin strada Primo Nebiolo. Accesul se va face atât din direcţia Bulevardului Mărăşti, cât şi din Şoseua Kiseleff. Pe strada Primo Nebiolo nu este permis accesul maşinilor.

Spectatorii nu au acces în incinta stadionului cu echipamente de înregistrare audio şi/sau video, sticle, recipiente de plastic, arme sau orice fel de materiale periculoase.

Show-ul britanicilor va fi deschis, la ora 20,00, de solista Martina Topley Bird.

Massive Attack este una dintre cele mai inovatoare şi influente trupe de trip-hop şi electro-ambiental ale generaţiei lor. Sound-ul lor hipnotic - o fuziune de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub şi sampling-uri bine alese - a dat tonul multor tendinţe: Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky (el însuşi un „absolvent” al „academiei” Massive Attack).

Massive Attack este renumită nu numai pentru muzica specială, dar şi pentru prestaţiile live. Combinaţia dintre muzică şi vizualurile United Visual Artists (colectiv de artişti printre ai cărui clienţi se regăsesc şi U2) reuşeşte să impresioneze întotdeauna.

Concertul de la Bucureşti promovează viitorul album Massive Attack, programat să apară la începutul lui 2009.

Agerpres

×
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close