Antena 3 CNN Show Showbiz Quentin Tarantino se gândește să se retragă din activitate: Aș putea fi foarte fericit cu finalul „Once Upon A Time…In Hollywood”

Quentin Tarantino se gândește să se retragă din activitate: Aș putea fi foarte fericit cu finalul „Once Upon A Time…In Hollywood”

Celebrul regizor Quentin Tarantino se gândește să se retragă din activitate mai devreme decât se aștepta toată lumea. Acesta consideră că filmul „Once Upon A Time…In Hollywood” ar fi un final bun al carierei sale.

Quentin Tarantino se gândește să se retragă din activitate: Aș putea fi foarte fericit cu finalul „Once Upon A Time…In Hollywood”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    05 Iun 2021   •   00:15

Într-un interviu recent în podcast-ul „Pure Cinema Podcast”, Quentin Tarantino a lăsat de înțeles că „Once Upon A Time…In Hollywood” ar putea fi ultimul film din cariera sa.

„Ultimele filme ale mjorității regizorilor sunt oribile. De obicei, cele mai proaste filme ale lor sunt ultimele filme. Acesta este cazul majorității regizorilor din Epoca de Aur, care au ajuns să-și facă ultimele filme la sfârșitul anilor '60 și '70, apoi a ajuns să fie cazul majorității regizorilor din New Hollywood, care și-au făcut ultimele filme la sfârșitul anului anilor '80 și '90. Să îți sfârșești cariera într-un film decent se întâmplă rar”, a spus Quentin Tarantino, citat de Collider.

Regizorul a mai spus că ultima sa dorință ar fi să își încheie cariera cu un film bun.

„Poate că nu ar trebui să fac un alt film, pentru că aș putea fi foarte fericit cu finalul „Once Upon A Time…In Hollywood”, a mai spus Quentin Tarantino.

Ultimul său film a avut 10 nominalizări la Premiile Oscar, câștigând două premii, unul dintre ele fiind pentru Brad Pitt.

Aceasta nu ar fi prima dată când Quentin Tarantino vorbește despre retragerea sa din carieră. În anul 2019, într-un interviu acordat Rolling Stone, regizorul a vorbit despre pensionare.

„Simt că ar cam fi momentul ca al treilea act din viața mea să se încline mai mult către literatură, ceea ce ar fi un lucru minunat având în vedere că sunt tată și soț”, a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: Quentin Tarantino
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close