Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti copilul din imagine? Astăzi este un mare artist, îndrăgit de milioane de fani | "Şi acum sunt copil"

Recunoşti copilul din imagine? Astăzi este un mare artist, îndrăgit de milioane de fani | "Şi acum sunt copil"

Copilul din imagine este, astăzi, un mare artist. Are 46 de ani şi spune că, în ciuda vârstei, şi acum este copil.

Recunoşti copilul din imagine? Astăzi este un mare artist, îndrăgit de milioane de fani | "Şi acum sunt copil"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2022   •   15:00

"Viața se bătătorește în copilărie. Acolo prind formă tăcerile noastre și ne dăm seama că nimeni și nimic nu ne poate răpi acei minunați ani, în care singurele griji sunt cele ale răsăriturilor prinse de ochii puri ai nevinovăției. 

Copilăria nu e deloc întâmplătoare, nu e doar o etapă, este veșnica punte între rațiuni și vise, cu ghidușia în buzunar și cu o mare întreagă de capitole pe care trebuie să le bifăm, să le înțelegem.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și sunt și-acum copil, trăindu-mi visul măreț. Îmi place că sunt așa, deși am 46 de ani. Nu mă copilăresc în sens infantil, ci trăiesc deplin, cu inima deschisă, fiecare tresărire a fericirilor mele. Și în felul acesta mă mențin și tânăr. 

Oricum ar fi, atât timp cât ne trăiesc părinții suntem copiii cuiva, într-o deplină complicitate a universului care ne lasă să ne înțelegem cu încercările lui. Iubiți copilul din sufletul vostru!", este mesajul transmis de Fuego, pe pagina de Facebook.


 

×
Subiecte în articol: Fuego recunoaste vedeta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close