Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti copila din imagine? Azi e o cântăreaţă româncă arhicunoscută şi aşa arăta în urmă cu jumătate de veac

Recunoşti copila din imagine? Azi e o cântăreaţă româncă arhicunoscută şi aşa arăta în urmă cu jumătate de veac

A trecut aproape de jumătate de veac de când este făcută fotografia cu artista cunoscută din imagine.

Recunoşti copila din imagine? Azi e o cântăreaţă româncă arhicunoscută şi aşa arăta în urmă cu jumătate de veac
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2022   •   12:19

Astăzi, are 67 de ani, este arhicunoscută şi apreciată, atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât şi pentru podoaba capilară.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară este foarte cunoscută şi pentru podoaba ei capitalară, pentru care a dezvăluit că are un ritual de îngrijire.

Probabil că v-aţi dat deja seama, despre Maria Dragomiroiu este vorba.

"Clipe din viața mea. Să ne bucurăm de toate clipele vieților noastre și să-i mulțumim bunului Dumnezeu pentru ele!", a scris artista în dreptul imaginilor cu ea, realizate în urmă cu jumătate de veac.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Interpreta de muzică populară a adunat mii de like-uri la fotografiile cu ea, sute de comentarii de apreciere şi zeci de distribuiri.

Cine este Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, născută pe 11 iulie 1955, la Vâlcea, este o interpretă de muzică populară din România. 

A absolvit Liceul "Ion Luca Caragiale" din București. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. 

În anul 2006, a absolvit Facultatea de Muzică Spiru Haret. A fost angajată ca solistă a Orchestrei "Alunelul Teleorman", solistă a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea și Ansamblul Calusul din Scornicești (1989) şi solistă a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești (1990-1993).

Maria Dragomiroiu a împlinit 67 de ani şi, în ciuda stresului zilnic de care vorbeşte, pare că a găsit secretul frumuseţii, dar şi al tinereţii.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, cunoscută pentru podoaba ei capitalară, a dezvăluit că are un ritual pentru îngrijirea tenului și părului şi folosește un ingredient pe care mulţi îl avem în bucătărie.

Solista de muzică populară Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul pe care îl respectă seară de seară şi care include ulei de cocos.

×
Subiecte în articol: Maria Dragomiroiu recunoaste vedeta
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close