Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti fetiţa blondă cu pampoane? "Aveam 21 de ani când a murit tata și 23, mama. Ştiu cum e să fii singur pe lume”

Recunoşti fetiţa blondă cu pampoane? "Aveam 21 de ani când a murit tata și 23, mama. Ştiu cum e să fii singur pe lume”

Fetiţa din fotografie, cu păr blond şi pampoane mari, albe, îmbrăcată în rochiţă roşie şi înconjurată şi păpuşi, a ajuns azi o cântăreaţă apreciată.

Recunoşti fetiţa blondă cu pampoane? "Aveam 21 de ani când a murit tata și 23, mama. Ştiu cum e să fii singur pe lume”
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Feb 2023   •   13:01

Vedeta se bucură de mare succes datorită talentului pe care îl are, însă ce nu ştiu mulţi despre ea este adolescenţa tristă pe care a avut-o, pentru că şi-a pierdut ambii părinţii în decurs de doi ani.

Copila din fotografie s-a născut pe data de 21 iunie, în anul 1978, în Eforie Sud, județul Constanța. Cântăreața are în prezent vârsta de 44 de ani. Vedeta se bucură de succes încă din anul 1998, când a urcat pe scenă la Festivalul Mamaia.

Artista a cântat o perioadă alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru. Cele trei au format trupa de fete "Exotic", moment în care au lansat prima piesă împreună, numită "Sexy". Cântărețele au avut parte de mult succes în România.

Succesul trupei nu a durat mult, deoarece trupa s-a destrămat la scurt timp, iar cântăreața a decis să își urmeze propriul drum. În 2001, alături de Cristina Rus a format trupa "Blondy". 

Citeşte şiRecunoşti fetiţa tristă cu cămăşuţă de şoim? "Eram urâţică-măr, dar gătită-prună"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, trupa Blondy s-a destrămat, iar tânăra din imagine a decis să continue sub același nume, chiar dacă colega sa a decis să urmeze o carieră solo. 

De-a lungul anilor a devenit una dintre cele mai bine vândute cântărețe din România ajungând să ocupe pe primul loc în clasamentele muzicale românești.

Andreea Bănică: "Am înțeles demult ce înseamnă să fii singur pe lume"

Cântăreaţa are toate motivele să fie fericită. Se bucură de o carieră de invidiat, dar și de o familie împlinită alături de partenerul ei de viață, Lucian Mitrea.

Aceasta s-a căsătorit în anul 2008, având cu partenerul ei de viață și doi copii, potrivit wikipedia.ro.

Fata din imagine este, după cum probabil v-ați dat deja seama, Andreea Bănică.

Vedeta a rămas fără părinți la 20 și ceva de ani și spune că sărbătorile îi o fac să se simtă "singură pe lume". Practic, spune ea, a trăit mai mult fără ei, decât cu ei. 

Tatăl ei avea probleme cu alcoolul și a murit subit, iar mama vedetei s-a stins și ea din viață, doi ani mai târziu, răpusă de cancer.

La 23 de ani, Andreea Bănică a rămas singură pe lume, practic, fără ambii părinţi şi fără un bunic.

"Mi-aș dori acel Crăciun în care măcar o dată să îi mai am pe ai mei. Aveam 21 când a murit tatăl meu și 23 când a murit mama mea. Între a murit bunicul. 

(...) Eu stau să îmi veghez copiii, dar pe mine nu mă mai veghează nimeni. (...) Am înțeles demult ce înseamnă să fii singur pe lume", a declarat Andreea Bănică, potrivit spectacola.ro.

×
Subiecte în articol: recunoaste vedeta Andreea Banica
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close