Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti fetiţa cu chip angelic? Azi e vedetă TV, total transformată, una dintre cele mai dorite românce din showbiz

Recunoşti fetiţa cu chip angelic? Azi e vedetă TV, total transformată, una dintre cele mai dorite românce din showbiz

Fetiţa blondă cu ochi albaştri şi breton, desprinsă parcă din cărţile de basme, este astăzi total schimbată, însă trăsăturile feţei se menţin.

Recunoşti fetiţa cu chip angelic? Azi e vedetă TV, total transformată, una dintre cele mai dorite românce din showbiz
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2022   •   22:00

Astăzi, fetiţa cu chip angelic din fotografie a ajuns la 40 de ani, este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc, este mamă şi vedetă TV. 

A trecut prin mai multe transformări şi nu puţini sunt cei care erau curioşi să vadă cum arăta ea mică.

De la prima apariție la TV şi până azi, vedeta s-a schimbat semnificativ, trecând prin cabinetele mai multor medici esteticieni. 

Citeşte şiRăzvan Popescu a slăbit 45 de kilograme. "Nu prindeam 40 de ani, dacă nu erau acei oameni. Nici în liceu nu aveam greutatea asta"

Ea nu obişnuieşte să posteze pe conturile sale de socializare fotografii din adolescenţă sau de când era mică, însă a arătat o poză cu ea copilă în cadrul unui interviu la Antena Stars.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De-a lungul timpului, Bianca Drăguşanu, căci despre ea este vorba, a făcut multe schimbări la aspectul ei fizic. 

Pornind de la sprâncene, extensii de păr, alunițe scoase, pâna la mărire de sâni, posterior, modificări ale nasului. În felul acesta, fizicul ei s-a schibat total de la prima apariție până în prezent.

Născută pe 6 martie 1982, Bianca Drăguşanu are o fetiţă, Sofia Natalia Slav, împreună cu fostul ei soţ, Victor Slav. Cei doi au fost căsătoriţi timp de şase luni, însă după mai multe divergenţe şi un scandal cu iz de amantlâc, ei au ajuns la divorţ. 

În prezent, Bianca Drăguşanu s-a orientat către lumea modei, axându-se mai mult pe carieră.
 

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu recunoaste vedeta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close