Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti fetiţa cu pampoane, vocea unei generaţii? "Tata s-a opus acestei cariere, dar am răzbit până la urmă"

Recunoşti fetiţa cu pampoane, vocea unei generaţii? "Tata s-a opus acestei cariere, dar am răzbit până la urmă"

Fetiţa frumoasă cu pampoane din fotografie este astăzi o cântăreață de muzică ușoară și actriță româncă ce a înregistrat un mare succes.

Recunoşti fetiţa cu pampoane, vocea unei generaţii? "Tata s-a opus acestei cariere, dar am răzbit până la urmă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2023   •   13:45

Este o artistă care își păstrează prospețimea și candoarea într-o lume zbuciumată, în care avem nevoie de repere și de emoție autentică şi a fost prezentă, recent, în studioul Antena 3 CNN.

Născută pe 13 mai 1968, în București, România, ea nu îşi arată nici astăzi vârsta de 55 de ani pe care o are.

"Bunica a fost cea care îmi croia primele mele rochițe când am apărut pe scenă, ca apoi să-i preia locul Doina Levintza care a făcut primele mele ținute pentru televiziune și pentru toate spectacolele și festivalurile la care am participat atunci.

Fiecare trecere prin viață e o experiență și te formează pe tine ca om, pe tot parcursul vieții. 

Citeşte şiRecunoşti băieţelul blond cu privire pătrunzătoare? "Mi se pare mie sau tăcea în fotografie?"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oana Sârbu: "Mi-a plăcut mult de tot să cânt de mică și deși ai mei s-a opus, mai cu seamă tata"

Mi-a plăcut mult de tot să cânt de mică și deși ai mei s-a opus, mai cu seamă tata, până la urmă am răzbit și primele festivaluri, primele concursuri s-au desfășurat în 1985 cu "Steaua fără nume" și cu "Festivalul de la Mamaia" și apoi tot parcursul cu filmele. 

Eu (...) citesc foarte mult, ascult multă muzică și în drum spre voi am ascultat o slujbă religioasă. E o muzică ce aduce bine facere sufletului. 

Mie îmi place de la o vreme să mă pregătesc mai puțin cu produse culinare când sunt sărbători mari, şi îmi place mai mult să-mi hrănesc spiritul cu lucruri ce țin de dezvoltarea asta și de perioada pe care o simțim la un moment dat, mai cu seamă după ce pierdem foarte mulți oameni dragi de alături, din familie în mod deosebit", a povestit Oana Sârbu, recent la Antena 3 CNN.

Generații întregi au admirat-o pe scenă, iar filmul-fenomen "Liceeni" îi încântă și pe tinerii de astăzi. 

Cât despre anii 80, în care a avut un mare succes, artista spune că "au fost niște ani foarte triști, de care ar fi bine să nu ne mai amintim, să nu ne mai întoarcem vreodată în perioada când nu existau decât două ore de program și atâtea lucruri interzise. 

Acum mi se pare accesul acesta la libertate și la absolut orice foarte riscant pentru generațiile de tineri de acum, pentru că au de unde să aleagă atât lucruri frumoase, cât și cele mai puțin frumoase. 

Pentru mine prioritatea este creșterea băiatului meu, mai ales acum când tentativele sunt foarte mari, de toate felurile, tentațiile sunt foarte mari, de toate felurile și încerc să-l țin mai puțin în fața televizorului.

Eu încerc să-i umplu timpul cu lecturi frumoase, ne plimbăm împreună, mergem în vacanțe aproape la fiecare final de săptămână, mergem să vizităm palate, case memoriale, mânăstiri", a mai spus Oana Sârbu.

×
Subiecte în articol: Oana Sârbu recunoaste vedeta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close