Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoşti puştiul simpatic? Azi e un artist talentat care face furori printre românce

Recunoşti puştiul simpatic? Azi e un artist talentat care face furori printre românce

Băieţelul simpatic din fotografie care apare vorbind la un telefon fix, la numai câţiva ani, a devenit astăzi un artist complet, adorat de milioane de fani, dar mai ales de fane.

Recunoşti puştiul simpatic? Azi e un artist talentat care face furori printre românce
Sursa foto: Sceneta "Telefonul", captura Youtube
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2023   •   08:00

Copilul din imagine de numai câţiva anişori nu seamănă deloc cu adultul de astăzi. Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră. 

El se bucură de foarte mult succes, dobândind talentul de la regretatul său tată. De-a lungul timpului, s-a făcut remarcat și în diverse show-uri de televiziune.

Adultul de astăzi nu este doar un cântăreț cu voce bună, dar şi un actor foarte iscusit. A apărut de nenumărate ori pe micile ecrane.

Născut pe 18 octombrie 1967, în București, este un actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV român.

Citeşte şiRecunoşti fetiţa tristă cu cămăşuţă de şoim? "Eram urâţică-măr, dar gătită-prună"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

A susținut mii de spectacole, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani.

Ștefan Bănică Junior, artistul cu cinci discuri de aur și două de platină

A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină, potrivit wikipedia.ro.

Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, juniorul reprezintă un adevărat brand în show-bizul românesc.

După cum probabil v-aţi dat seama este vorba despre Ștefan Bănică Junior, fiul celebrului actor Ștefan Bănică (senior) și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

Artistul a fost căsătorit cu actrița Mihaela Rădulescu în perioada 1994 - 1999. A avut o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil, Radu Ștefan. Cei doi însă nu au fost căsătoriți oficial și s-au despărțit în anul 2005.

În ianuarie 2006, Ștefan Bănică Junior s-a căsătorit cu realizatoarea TV Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat.

Din 2013, Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva care i-a dăruit un copil.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close