Antena 3 Show Showbiz Remus Truică refuză să-i dea copiii soţiei sale, deşi nu mai deţine custodia lor

Remus Truică refuză să-i dea copiii soţiei sale, deşi nu mai deţine custodia lor

09 Sep 2011   •   08:57
Remus Truică refuză să-i dea copiii soţiei sale, deşi nu mai deţine custodia lor
Sursa foto: Foto: Agerpres

Soţia miliardarului Remus Truică a câştigat custodia copiilor în instanţă degeaba. Acesta nu a vrut să îi dea fetiţele nici măcar în prezenţa unui executor judecătoresc. Avocaţii Irinei Truică vor face plângere penală împotriva miliardarului, iar femeia va încerca din nou luni să-şi recupereze copiii.

Soţia lui Remus Truică a încercat să îşi recupereze copiii, după ce a obţinut un ordin judecătoresc care îi dă custodia. Nu a reuşit însă, pentru că milionarul a trimis cele două fete cu bona cât mai departe de casă.

Irina Truică i-a facut soţului ei mai multe plângeri penale. Una dintre ele se referă la faptul ca miliardarul i-ar fi răpit fetele.

Remus Truică a reuşit să scape de executorul judecătoresc adus de soţia sa folosindu-se de artificii legislative.

Miliardarul îşi motivează refuzul de a-i da soţiei copiii prin faptul că Irina Truică ar urma să părăsească ţara împreună cu cele două fete.

Scandalul dintre Remus şi Irina Truică a început după ce artista Patricia Kaas a făcut publice detaliile unei relaţii amoroase pe care ar fi avut-o cu miliardarul. Irina Truică a intentat divorţ în străinătate şi a reuşit să obtină custodia celor două fete gemene.
×
Subiecte în articol: remus truica custodie miliardar copii
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close