Antena 3 CNN Show Showbiz Revista britanică GQ a desemnat "bărbaţii anului" la Londra. Vezi care au fost aceştia

Revista britanică GQ a desemnat "bărbaţii anului" la Londra. Vezi care au fost aceştia

Revista britanică GQ a desemnat "bărbaţii anului" la Londra. Vezi care au fost aceştia
Sursa foto: Foto: ebashy.com
08 Sep 2011   •   23:51

Bărbaţii anului sunt în aceste zile la Londra. Prestigioasa revistă britanică GQ i-a desemnat pe cei mai frumoşi şi mai realizaţi bărbaţi de pe planetă.

Premiul cel mare a fost primit de Bradley Cooper, starul din filmul "The Hangover" ( Marea mahmureală), dar de pe scenă nu au lipsit nici membrii formaţilor U2 sau Rolling Stones.

Chitaristul de la Rolling Stones, Keith Richards, a fost desemnat "scriitorul anului" pentru cartea autobiografică care s-a bucurat de un succes internaţional. Acesta a primit premiul chiar de la prietenul său, Johny Depp.

Hugh Laurie, actorul care îl interpretează pe doctor House, a fost distins cu premiul pentru cel mai bun muzician, în timp ce premiul pentru formaţia anului i-a revenit trupei U2.

Bărbatul internaţional al anului a fost desemnat Bradley Cooper, iar distincţia i-a fost înmânată de colega sa de breaslă, frumoasa Charlize Theron.

Bărbaţii anului sunt aleşi anual de către echipa editorială a publicaţiei GQ, excepţie fâcând premiul pentru cel mai elegant bărbat, care este decernat în urma votului cititorilor.



×
Subiecte în articol: barbati U2
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close