Antena 3 CNN Show Showbiz Ricky Martin, bisexual: "Inima mea ar putea aparţine atât unui bărbat, cât şi unei femei"

Ricky Martin, bisexual: "Inima mea ar putea aparţine atât unui bărbat, cât şi unei femei"

Ricky Martin, bisexual: "Inima mea ar putea aparţine atât unui bărbat, cât şi unei femei"
Sursa foto: Ricky Martin
22 Iun 2009   •   11:35

Dezamăgire printre fanele celebrului cântăreţ Ricky Martin. Acesta a recunoscut, în timpul unui interviu pentru revista TV Aqui, că inima lui ?ar putea aparţine atât unei femei, cât şi unui bărbat?.

Orientarea sexuală a lui Ricky Martin a ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal din lumea întreagă. Potrivit acestuia, în ultimii ani, nu a putut să acorde nici un interviu fără să i se pună întrebarea ?Eşti sau nu homosexual??.

Întrebat, încă o dată, de revista TV Aqui, care este orientarea lui sexuală, Ricky a răspuns: ?Îmi place compania femeilor, însă mă pot distra la fel de bine şi cu bărbaţii?.

Cântăreţul de 37 de ani a mai spus că inima lui poate aparţine ?atât unei femei, cât şi unui bărbat?, scrie www.hollyscoop.com.

Ricky Martin, pe numele său real Enrique Martín Morales, s-a născut pe 24 decembrie 1971 în Puerto Rico. Cântăreţul a devenit cunoscut ca membru al trupei latin-americane de băieţi Menudo, apoi ca artist solo, din 1991. Ricky Martin este deţinătorul unui premiu Grammy şi al unui Latin Grammy Award.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gay
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close