Antena 3 Show Showbiz Ricky Martin, bisexual: "Inima mea ar putea aparţine atât unui bărbat, cât şi unei femei"

Ricky Martin, bisexual: "Inima mea ar putea aparţine atât unui bărbat, cât şi unei femei"

22 Iun 2009   •   11:35
Ricky Martin, bisexual: "Inima mea ar putea aparţine atât unui bărbat, cât şi unei femei"
Sursa foto: Ricky Martin

Dezamăgire printre fanele celebrului cântăreţ Ricky Martin. Acesta a recunoscut, în timpul unui interviu pentru revista TV Aqui, că inima lui ?ar putea aparţine atât unei femei, cât şi unui bărbat?.

Orientarea sexuală a lui Ricky Martin a ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal din lumea întreagă. Potrivit acestuia, în ultimii ani, nu a putut să acorde nici un interviu fără să i se pună întrebarea ?Eşti sau nu homosexual??.

Întrebat, încă o dată, de revista TV Aqui, care este orientarea lui sexuală, Ricky a răspuns: ?Îmi place compania femeilor, însă mă pot distra la fel de bine şi cu bărbaţii?.

Cântăreţul de 37 de ani a mai spus că inima lui poate aparţine ?atât unei femei, cât şi unui bărbat?, scrie www.hollyscoop.com.

Ricky Martin, pe numele său real Enrique Martín Morales, s-a născut pe 24 decembrie 1971 în Puerto Rico. Cântăreţul a devenit cunoscut ca membru al trupei latin-americane de băieţi Menudo, apoi ca artist solo, din 1991. Ricky Martin este deţinătorul unui premiu Grammy şi al unui Latin Grammy Award.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
gay
Parteneri
x close