Antena 3 CNN Show Showbiz Russell Brand, soţul cântăreţei Katy Perry, a fost expulzat din Japonia

Russell Brand, soţul cântăreţei Katy Perry, a fost expulzat din Japonia

Russell Brand, soţul cântăreţei Katy Perry, a fost expulzat din Japonia
23 Mai 2011   •   15:27
Actorul britanic Russell Brand a fost reţinut de autorităţi şi apoi expulzat din Japonia „în urma unor incidente vechi de peste 10 ani”, a anunţat soţia artistului, cântăreaţa americană Katy Perry, într-un mesaj pe Twitter. Acest incident nu a fost deocamdată confirmat de autorităţile nipone, cuplul fiind renumit pentru faptul că postează mesaje amuzante pe Twitter, conform www.hollywoodreporter.com.

Reţinerea lui Brand, de către poliţia niponă, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când actorul a mers în Japonia pentru un concert al soţiei sale. „Aşadar... soţul meu tocmai a fost expulzat din Japonia. Sunt atât de tristă. L-am adus special aici pentru a-i arăta locul meu favorit”, a mai scris Katy Perry pe contul de Twitter, în jurul orei 15.00, mesaj preluat de sursa citată. Artista a precizat că decizia de expulzare a fost luată „în urma unor incidente vechi de peste 10 ani”.

În ceea ce priveşte părerea ei despre Japonia, cântăreaţa a menţionat că nu are  resentimente faţă de această ţară . „Însă, desigur, îmi iubesc fanii din Japonia, iar show-ul trebuie să meargă mai departe, indiferent de şocurile din această după-amiază şi de răpirea soţului meu. Nu este corect, dar este OK”, a spus cântăreaţa americană.

Russell Brand nu s-a panicat deloc. El a tratat incidentul cu mult umor. „Îmi plănuiesc evadarea din închisoarea japoneză. Este al naibii de greu să sapi un tunel cu un beţişor”, a scris actorul pe Twitter.

×
Subiecte în articol: Katy Perry japonia
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close