Antena 3 CNN Show Showbiz Sandra Bullock, Zmeura de Aur şi Oscarul în acelaşi an. Vezi discursurile actriţei (VIDEO)

Sandra Bullock, Zmeura de Aur şi Oscarul în acelaşi an. Vezi discursurile actriţei (VIDEO)

Sandra Bullock, Zmeura de Aur şi Oscarul în acelaşi an. Vezi discursurile actriţei (VIDEO)
Sursa foto: sandra bullock
08 Mar 2010   •   09:17

Este anul Sandrei Bullock. Actriţa a reuşit performanţa de a câştiga, în acelaşi an, atât premiul pentru cea mai proastă interpretare, Zmeura de aur, cât şi recunoaşterea supremă, în lumea actorilor, Premiul Academiei Americane de Film. Actriţa s-a prezentat la ambele evenimente şi le-a oferit fanilor discursuri memorabile.

Dacă la Zmeura de Aur, Sandra a glumit cu cei prezenţi, spunând că e fericită că măcar o parte din membrii juriului au văzut filmul, la Oscaruri, discursul actriţei a fost pe cât de amuzant, pe atât de emoţionant.

Surpriza tuturor a fost când, cu o zi înainte de decernarea Oscarurilor, Sandra Bullock, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă, s-a prezentat şi la gala Zmeura de Aur, care ?premiază? cele mai neinspirate interpetări. Actriţa a glumit cu auditoriul spunând că nu a realizat că tot ce trebuie să faci ca să câştigi e să te prezinţi. Ea le-a adus câte o copie a filmului ?All about Steve? celor din public, punându-i să promită că se vor uita ?cu adevărat? la el.



În seara Oscarurilor, încărcătura emoţională a fost alta. Când şi-a auzit numele spus de Sean Penn, actriţa a păşit cu graţie spre scenă, unde a primit statueta. Vizibil emoţionată, ea a găsit puterea să glumească, mai ales pe seama sărutului cu Meryl Streep, nominalizată alături de ea, de la Globurile de Aur. Discursul a avut şi o notă mai serioasă, atunci când Sandra i-a mulţumit mamei sale pentru felul în care a crescut-o.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: oscar sandra bullock
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close