Sandra Bullock, Zmeura de Aur şi Oscarul în acelaşi an. Vezi discursurile actriţei (VIDEO)

08 Mar 2010   •   09:17
Sandra Bullock, Zmeura de Aur şi Oscarul în acelaşi an. Vezi discursurile actriţei (VIDEO) sandra bullock

Este anul Sandrei Bullock. Actriţa a reuşit performanţa de a câştiga, în acelaşi an, atât premiul pentru cea mai proastă interpretare, Zmeura de aur, cât şi recunoaşterea supremă, în lumea actorilor, Premiul Academiei Americane de Film. Actriţa s-a prezentat la ambele evenimente şi le-a oferit fanilor discursuri memorabile.

Dacă la Zmeura de Aur, Sandra a glumit cu cei prezenţi, spunând că e fericită că măcar o parte din membrii juriului au văzut filmul, la Oscaruri, discursul actriţei a fost pe cât de amuzant, pe atât de emoţionant.

Surpriza tuturor a fost când, cu o zi înainte de decernarea Oscarurilor, Sandra Bullock, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă, s-a prezentat şi la gala Zmeura de Aur, care ?premiază? cele mai neinspirate interpetări. Actriţa a glumit cu auditoriul spunând că nu a realizat că tot ce trebuie să faci ca să câştigi e să te prezinţi. Ea le-a adus câte o copie a filmului ?All about Steve? celor din public, punându-i să promită că se vor uita ?cu adevărat? la el.În seara Oscarurilor, încărcătura emoţională a fost alta. Când şi-a auzit numele spus de Sean Penn, actriţa a păşit cu graţie spre scenă, unde a primit statueta. Vizibil emoţionată, ea a găsit puterea să glumească, mai ales pe seama sărutului cu Meryl Streep, nominalizată alături de ea, de la Globurile de Aur. Discursul a avut şi o notă mai serioasă, atunci când Sandra i-a mulţumit mamei sale pentru felul în care a crescut-o.Antena3.ro

Parteneri
x close