Antena 3 CNN Show Showbiz Se întâmplă în România! Ce au furat țăranii din Săcele din mașina lui Răzvan Ciobanu după accidentul mortal

Se întâmplă în România! Ce au furat țăranii din Săcele din mașina lui Răzvan Ciobanu după accidentul mortal

Se întâmplă în România! Ce au furat țăranii din Săcele din mașina lui Răzvan Ciobanu după accidentul mortal
30 Apr 2019   •   12:30

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier în a doua zi de Paște. Scene incredibile au avut loc chiar la locul accidentului în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. 

Conform Observator TV, sătenii din Săcele au ajuns la locul accidentului în dimineața de luni după accidentul în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă și i-au băut apa şi sucurile din maşină după care au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte obiecte de caroserie.

VIDEO AICI.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Citește și: S-au aflat primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu

Citește și: Dezvăluiri incendiare: Răzvan Ciobanu a scris un ultim mesaj chiar înainte de accidentul mortal

Citește și: Tatăl lui Răzvan Ciobanu, primele declarații despre accident. Cum a fost găsit trupul designerului

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close