x close

Se întâmplă în România! Ce au furat țăranii din Săcele din mașina lui Răzvan Ciobanu după accidentul mortal

30 Apr 2019   •   12:30

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier în a doua zi de Paște. Scene incredibile au avut loc chiar la locul accidentului în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. 

Conform Observator TV, sătenii din Săcele au ajuns la locul accidentului în dimineața de luni după accidentul în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă și i-au băut apa şi sucurile din maşină după care au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte obiecte de caroserie.

VIDEO AICI.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Citește și: S-au aflat primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu

Citește și: Dezvăluiri incendiare: Răzvan Ciobanu a scris un ultim mesaj chiar înainte de accidentul mortal

Citește și: Tatăl lui Răzvan Ciobanu, primele declarații despre accident. Cum a fost găsit trupul designerului

Citeşte mai multe despre:

localnici masina accident a murit Razvan Ciobanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati