Antena 3 CNN Show Showbiz Snoop Dogg a băgat în faliment un club din Munchen

Snoop Dogg a băgat în faliment un club din Munchen

Snoop Dogg a băgat în faliment un club din Munchen
02 Oct 2015   •   15:25

Proprietarul unui club din Munchen, Germania, a cerut falimentul, după ce rapperul american Snoop Dogg a anulat un concert şi i-a înfuriat pe clienţi.

Motivul pentru care Snoop Dogg nu a mai ajuns în clubul Zenit nu este foarte clar, însă artistul susţine că proprietarul, Bjorn Hellfeld, a încălcat termenii contractului, punând pe masă o sumă de bani atât de mică încat "nu s-ar fi dat jos din pat pentru ea". 

Hellfeld contraatacă şi spune că a îndeplinit toate cerinţele, la timp. Indiferent însă de adevăr, cert este că respectivul concert nu a mai avut loc, iar fanii aproape au devastat locaţia, aruncând paharele de băuturi pe scenă, golind extinctoarele şi stricând sistemul de sonorizare. 

În plus, Hellfeld spune că a fost ulterior insultat şi ameninţat, în special în mediile sociale, iar fanii hip-hop nu au mai venit la clubul său după ce "i s-a dus vorba" despre fiasco. 

După ce fanii au cerut şi returnarea celor 60 de euro plătiţi pentru fiecare bilet, Hellfeld a cerut falimentul. Veniturile la club au scăzut atât de mult încât proprietarul nu îşi mai permite să achiziţioneze noi băuturi. Acesta ia însă în calcul şi cererea unor compensaţii de la starul american. 

×
Subiecte în articol: snoop dogg munchen
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close