Antena 3 CNN Show Showbiz Snoop Dogg i-a vândut marijuana lui Cameron Diaz, în timpul liceului

Snoop Dogg i-a vândut marijuana lui Cameron Diaz, în timpul liceului

Snoop Dogg i-a vândut marijuana lui Cameron Diaz, în timpul liceului
Sursa foto: Foto: www.sliceofscifi.com
21 Ian 2011   •   11:41

Cameron Diaz a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, în timpul liceului, a cumpărat marijuana de la Snoop Dogg, care era colegul ei pe atunci, informează Dailymail.co.uk.

Rapperul Snoop Dogg, pe numele său real Cordozar Calvin Broadus, şi Cameron Diaz au urmat un liceu din Long Beach, California.

"Am fost la acelaşi liceu. El era cu un an mai mare decât mine. Era foarte înalt şi slab şi avea părul împletit în codiţe. Şi sunt foarte sigură că am cumpărat marijuana de la el. Cu siguranţă am făcut-o!", a spus actriţa.

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca o veterană a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, cum ar fi "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Aceasta a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Snoop Dog, cunoscut şi sub numele de Snoop Doggy Dog, este un rapper american emblematic pentru curentul gangsta' de la începutul anilor '90. Primele două albume individuale, "Doggystyle" şi "Tha Doggfather", s-au bucurat de un enorm succes, primul obţinând patru discuri de platină.

×
Subiecte în articol: snoop dogg marijuana
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close