Antena 3 CNN Show Showbiz Sore, dezvăluiri despre boala pe care o ține ascunsă: ”E nasol!”

Sore, dezvăluiri despre boala pe care o ține ascunsă: ”E nasol!”

Are o carieră de succes în muzică însă ascunde o afecțiune la care nimeni nu s-ar fi gândit. Sore Mihalache a dezvăluit că de mulți ani suferă de o boală pe care mereu a ținut-o ascunsă.

Sore, dezvăluiri despre boala pe care o ține ascunsă: ”E nasol!”
Sursa foto: Instagram/SoreOficial
de Laura Dinu    |    30 Iun 2022   •   18:00

Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a anunțat recent că s-a despărțit de iubitul ei, avocatul Mircea Julean, alături de care are o fetiță, Erin, în vârstă de șase ani.

Artista a mărturisit recent că, încă de la vârsta de trei ani, are o deficiență de auz. Pe deasupra, aceasta suferă și de miopie.

"Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta... 50% în total. Nu ți s-a întâmplat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani", a povestit Sore.

Problema vedetei a apărut în urma unui tratament greșit administrat de medic. Însă, în ciuda acestui lucru, Sore a mărturisit că nu poartă aparat auditiv.

"La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești dar nu înțeleg", a spus Sore în podcastul lui Damian Drăghici.

"Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă: surdă și chioară. Zodia mea este scorpion și scorpionul are niște probleme. Îmi place să am control în orice. E nasol. E bine că sunt un om responsabil, dar este obositor pentru mine și pentru cei din jurul meu", a mai explicat artista.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sore s-a despărțit de iubitul ei după opt ani de relație

"Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea şi cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea şi cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simţit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă aşa cum nu mi-am expus relaţia pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda şi în acest caz", a anunțat Sore pe contul său de Instagram, potrivit doctordebine.ro.

×
Subiecte în articol: sore
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close