Antena 3 CNN Show Showbiz Soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate: Regret neplăcerile provocate (VIDEO)

Soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate: Regret neplăcerile provocate (VIDEO)

Soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate: Regret neplăcerile provocate (VIDEO)
Sursa foto: Sandra Bullock
19 Mar 2010   •   14:42

La scurt timp după ce a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, Sandra Bullock trăieşte o dramă în viaţa personală. Soţul actriţei, Jesse James, a fost acuzat de infidelitate de către o revistă americană. El a negat aceste informaţii prin intemediul unui comunicat remis revistei People şi i-a cerut scuze Sandrei neplăcerile provocate, informează AFP.

"Cele mai multe din acuzaţile care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse James.

"Acest scandal le-a provocat soţiei şi copiilor mei multă durere (...) şi sunt foarte trist că i-am făcut să treacă prin aşa ceva. Îmi pare foarte rău de durerea pe care le-am cauzat-o. Sper că vor putea să mă ierte", a adăugat soţul actriţei americane.

Scandalul a început, după ce modelul Michelle McGee, în vârstă de 32 de ani, a declarat într-un interviu acordat săptămânalului american In Touch că a avut o aventură cu soţul Sandrei Bullock.

Sandra Bullock şi Jesse James s-au cunoscut în 2004 pe platoul de filmare al emisiunii "Monster Garage" şi s-au căsătorit un an mai târziu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sandra bullock sot infidelitate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close