Antena 3 CNN Show Showbiz Stevie Wonder, primul turneu în Europa după zece ani

Stevie Wonder, primul turneu în Europa după zece ani

Stevie Wonder, primul turneu în Europa după zece ani
06 Iun 2008   •   13:48

Pentru prima dată în ultimul deceniu, Stevie Wonder va pleca în turneu în Europa. Primul concert îl va susţine pe data de 8 septembrie, în Marea Britanie. Turneul include spectacole în alte şapte ţări. Birmingham este primul oraş în care Stevie Wonder va urca pe scenă, ca să cânte soul. Vor urma concerte la Londra, Stockholm sau Milano. Spectacolul de închidere a turneului european va avea loc pe 28 septembrie, la Paris. La 58 de ani, artistul a decis să plece în turneu anul trecut, după ce defuncta sa mamă i-a apărut în vis.

„Sunt emoţionat. Sunt emoţionat pentru că a trecut mult timp, s-au întâmplat multe de când am fost aici. Şi, ştiţi, de fiecare dată când se întâmplă, cu fiecare bucurie sau tristeţe, e o nouă experienţă despre care pot să vorbess, să cânt, să râd sau să plâng, sperând la vremuri mai bune”, a declarat muzicianul britanic.

Înainte să cânte pentru fanii europeni, Stevie Wonder şi-a organizat două concerte în Statele Unite, la sfârşitul acestei luni. Americanii l-au mai putut asculta live în campania democratului Barack Obama, al cărui susţinător este. Stevie Wonder are în palmares 25 de premii Grammy.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close