Antena 3 CNN Show Showbiz Surprize erotice din partea Laurei Andreşan, pentru promovarea petiţiei ?Minora la ginecolog? (FOTO & VIDEO)

Surprize erotice din partea Laurei Andreşan, pentru promovarea petiţiei ?Minora la ginecolog? (FOTO & VIDEO)

Surprize erotice din partea Laurei Andreşan, pentru promovarea petiţiei ?Minora la ginecolog? (FOTO & VIDEO)
29 Mai 2009   •   00:25

ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // În calitatea ei de prezentatoare a expoziţiei erotice de la Sala Polivalentă, Laura Andreşan a declarat pentru Antena3.ro că se simte ca peştele în apă la Eros Show 2009. ?Doar sunt profa de sex, nu? Numai eu ştiu cât am ajutat la promovarea industriei porno româneşti?, ne-a declarat Laura Andreşan.

Doamna profesoară a venit la Eros Show 2009 nu doar cu un microfon pe care îl mânuieşte cu talent, ci şi cu un stand propriu unde promovează site-ul ?Profa de sex?, dar în special petiţia online ?Minora la ginecolog?, pe care a lansat-o în urmă cu aproape şase luni. ?Voi schimba legea care interzice dreptul adolescentelor să fie informate corect despre metodele de protecţie, contracepţie şi transformările corpului lor?, a declarat Laura Andreşan pentru Antena3.ro.



Demersul Laurei a pornit de la faptul că ?o minoră este primită într-un cabinet de obstretică-ginecologie doar însoţită de un părinte sau un tutore?. ?Sunt suficient de mari pentru sex, dar prea mici pentru o discuţie lejeră cu un medic specialist despre vagin, col ulterin, protecţie şi contracepţie?, scrie ea în petiţie.

Şi, pentru ca această petiţie să aibă succes şi pe parcursul Eros Show 2009, Laura Andreşan strânge semături la stand, iar în noaptea de joi spre vineri, va lansa pe site-ul ei un nou proiect: Laura Andresan vs Marilyn Monroe ? Daddy/Tati. ?Voi posta fotografii cu mine goală, care spun o poveste de sex Laura Andreşan ? Marilyn Monroe. Fotografiile sunt semnate de Marius Bărăgan şi vor putea fi descărcate gratuit de pe site-ul meu. Nu vreau prin acest proiect să mă laud că sunt frumoasă, ci încerc să determin oamenii să intre pe site şi poate în acest fel vor semna şi petiţia ? Minora la ginecolog?, ne-a spus Laura.



Altfel, la standul Laurei găsiţi şi cartea ?Bărbaţii la feminin?, ocazie cu care vedeta a lansat şi un concurs cu premiul: ?100 de euro sau o noapte cu Laura Andreşan?. ?Oamenii care cumpără cartea trebuie să se uite la capitolul patru şi să verifice dacă au vreo ştampilă pusă. O ştampilă le aduce 100 de euro, pe când două ştampile îi aduc câştigătorului o noapte petrecută cu mine?, a dezvăluit Laura Andreşan pentru Antena3.ro, zâmbind totodată la întrebarea ?e vreo carte care are două ştampile??.



Surprizele Laurei însă nu se termină la stand, pentru că, încă din prima seară a Eros Show 2009, profesoara de sex a încălcat regulile! Atrasă de corpul perfect al Sofiei Gucci şi de ?atitudinea hot? a româncei din Italia, Laura Andreşan i-a propus acesteia să petreacă o noapte cu ea. Sofia Gucci nu a zis nu şi le-a oferit vizitatorilor Eros Show o mostră din ceea ce s-ar putea întâmpla în privat între ea şi Laura. Invitata specială a ediţiei din acest an a expoziţiei erotice a urcat-o pe Laura Andreşan pe scenă, unde cele două au oferit un show incendiar, neregizat, ne-a asigurat ?profa de sex?.

Vedeţi AICI show-ul incendiar oferit de LAURA ANDREŞAN şi SOFIA GUCCI

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close