Antena 3 CNN Show Showbiz Susan Boyle s-ar putea retrage după ce a cedat nevos înaintea finalei Britain's Got Talent

Susan Boyle s-ar putea retrage după ce a cedat nevos înaintea finalei Britain's Got Talent

Susan Boyle s-ar putea retrage după ce a cedat nevos înaintea finalei Britain's Got Talent
Sursa foto: susan boyle
29 Mai 2009   •   20:24

Susan Boyle ar putea rata finala de sâmbătă a concursului Britain's Got Talent. Se pare că englezoaica de 48 de ani a cedat nervos după ce a aflat că rivalul ei va fi un băiat de doar 12 ani, câştigător al ultimei semifinale. Susan ar fi înjurat violent şi chiar a ameninţat că se retrage.

Susan Boyle a impresionat, în ultimele luni, prin glasul angelic ascuns sub o înfăţişare de gospodină. Acum, însă, se pare că în finala concursului de sâmbătă, va avea un rival pe măsură.
Se numeşte Shaheen Jafargholi şi are doar 12 ani, însă o voce extrem de puternică, apreciată pe măsură de juriu.

?Cred, fără nicio îndoială, că a fost cea mai bună performanţă din toate semifinalele?, a declarat Piers Morgan, membru al juriului.

Cotidianul Sun dezvăluie că Susan a avut în acel moment prima criză de nervi. Urmărea din holul hotelului ultima semifinală iar când a auzit remarca lui Piers, a înjurat şi a criticat performanţa copilului de doar 12 ani. Martori ar fi fost vreo sută de persoane, aflate în clădire.

?Susan Boyle este foarte de treabă. Stăm la acelaşi hotel, ne vedem în fiecare zi şi e foarte cumsecade cu mine?, declarase concurentul lui Susan, Shaheen Jafargholi, înainte de semifinală.

Acelaşi limbaj plin de înjurături l-ar fi folosit Susan şi a doua zi, tot în public, când a fost acostată de doi necunoscuţi.

Incidentul a fost destul de violent pentru a pune în alertă doi poliţişti, care au reuşit s-o liniştească pe Susan, cuprinsă de lacrimi. Prezentatorul concursului, Piers Morgan, privit de Susan ca un prieten, a scris pe blogul lui: "Se simte ca un iepure speriat în lumina farurilor unei maşini".



?Cred că vorbim aici de mult cinism faţă de Susan, multă critică gratuită şi fără fond. Ar trebui să o lăsăm în pace. Mai are două zile până la cel mai important eveniment din viaţa ei?, a declarat Piers Morgan.

Susan Boyle a câştigat semifinala competiţiei în urmă cu câteva zile iar duminică va încerca să devină marele câştigător al ediţiei din acest sezon "Britain's Got Talent".

Observator

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close