Antena 3 CNN Show Showbiz Traian Băsescu a lipsit de la nunta fetei lui Vasile Blaga

Traian Băsescu a lipsit de la nunta fetei lui Vasile Blaga

Traian Băsescu a lipsit de la nunta fetei lui Vasile Blaga
22 Iun 2008   •   20:14

Emoţii mari pentru secretarul general al PD- L, Vasile Blaga. Fiica sa, Agathe, s-a căsătorit cu Ionuţ Rudeanu. Petrecerea a avut loc la Palatul Ştirbey, din Mogoşoaia. Deşi era pe lista invitaţilor, preşedintele Traian Băsescu nu şi-a făcut apariţia la eveniment. Chiar şi fără prezenţa şefului statului, nunta s-a desfăşurat ca o adevărată sărbătoare. Agathe şi Ionuţ sunt împreună de patru ani şi s-au logodit în urmă cu şapte luni.

Sâmbătă au spus ?DA? în faţa primarului PSD, Neculai Onţanu, şi şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală. Agathe a sosit la biserică într-o limuzină albă, şi-a salutat invitaţii şi l-a luat de mână pe Ionuţ.

Mai emoţionat decât mirii a fost socrul mic. ?E o vorbă: niciun ginere nu e prea bun pentru un tată de fată. Glumesc!?, a mărturisit, mai în glumă mai în serios, Vasile Blaga.

Cununia religioasă a durat mai puţin decât de obicei, pentru că Agathe şi Ionuţ erau deja logodiţi. După cununie, a urmat petrecerea. Pentru miri au cântat Nelu Ploieşteanu, Călin Geambaşu şi Aurel Tămaş, iar printre cei aproximativ 500 de invitaţi s-au numărat PD-L-iştii Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Emil Boc, Radu Berceanu şi Elena Udrea, alături de soţul ei, Dorin Cocoş.



Observator

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close