Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Metallica a cântat în faţa a peste 24.000 de fani români (VIDEO)

Trupa Metallica a cântat în faţa a peste 24.000 de fani români (VIDEO)

Trupa Metallica a cântat în faţa a peste 24.000 de fani români (VIDEO)
23 Iul 2008   •   23:33

Concert extraordinar miercuri seară, în Capitală. Trupa Metallica a cântat în faţa a peste 24.000 de oameni. Ploaia torenţială şi frigul ca de toamnă nu i-au speriat pe fanii trupei heavy metal. Concertul a fost deschis cu o piesă devenită clasică - Creeping Death. Au urmat melodii de pe cel mai recent album, dar şi binecunoscute balade.

Trupa Metallica a ajuns la Bucureşti în jurul orei 17:10, pe Aeroportul Băneasa, venind de la Bologna. Rockerii de la Metallica au plecat, miercuri seară, la Sofia, acolo unde vor susţine următorul concert. Spectacolul din Bucureşti s-a înscris în turneul european al trupei şi a început la ora 20.00. În deschidere a cântat trupa The Sword, care îi însoţeşte pe cei de la Metallica în turneul european.



Spectatorilor li s-a permis accesul pe stadion începând cu ora 16:00, însă fără umbrele. Organizatorii îi rugaseră pe cei care au fost la concert să-şi aducă pelerinele pentru cazul în care plouă. Din cauza aglomeraţiei, copii sub 10 ani nu au avut acces pe gazon.

Cu zece ani în urmă, pe 9 iunie 1999 Metallica a susţinut unul dintre cele mai mediatizate şi aşteptate concerte de după 1989, aşteptat cu nerăbdare de toţi fanii români ai cunoscutei formaţii americane. Concertul intitulat "The Garrage Remains the Same" a avut loc pe stadionul Lia Manoliu şi a rămas până la ora actuală una dintre cele mai apreciate apariţii pe scena muzicii rock din România.

Metallica este considetară a fi cea mai de succes formaţie Heavy-Metal din întreaga lume. A luat fiinţă în anul 1981 reuşind, de atunci, să vândă peste 95 de milioane de discuri în toată lumea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close