Antena 3 CNN Show Showbiz Vedetele şi cocaina: Lindsay Lohan şi Paris Hilton, probleme cu drogurile (VIDEO)

Vedetele şi cocaina: Lindsay Lohan şi Paris Hilton, probleme cu drogurile (VIDEO)

Vedetele şi cocaina: Lindsay Lohan şi Paris Hilton, probleme cu drogurile (VIDEO)
21 Sep 2010   •   21:55

Cocaina face legea la Hollywood. Le ridică moralul vedetelor. Sau le aruncă la închisoare. Lindsay Lohan a fost depistată cu urme de drog în sânge, deci pe numele ei a fost eliberat un nou mandat de arestare. Colega ei de petreceri, Paris Hilton, a recunoscut, cu jumătate de gură, că avea cocaină asupra ei. Acum trebuie să facă muncă în folosul comunităţii.

Cocaina a adus-o pe calea cea bună pe moştenitoarea imperiului Hilton. Paris Hilton tocmai a descoperit că e mai greu să spui adevărul decât o minciună gogognată. Poartă hainele ei de "fată cuminte". Şi a adoptat figura de mieluşel, cu ochi mari şi umezi.

Paris a scăpat de închisoare, după ce luna trecută, poliţia din Las Vegas a prins-o cu cocaină în poşetă. Va face 200 de ore de muncă în folosul comunităţii. Dar deja a lucrat cu organizaţii pentru protecţia animalelor. Deci ştie exact unde sa meargă. Mai trebuie să plătească o amendă de 2.000 de dolari. O nimica toată pentru imperiul hotelier al părinţilor.

Până la urmă partea cea mai grea a pedepsei este programul obligatoriu de dezintoxicare. În domeniul ăsta, americanii ar trebui să inventeze un sistem special pentru vedete. I-ar fi fost util şi actriţei Lindsay Lohan. Eliberată, şi ea, pe cauţiune, a fost depistată pozitiv la două teste antidoping. La unul dintre ele i s-a găsit în sânge cocaină, la celălalt amfetamină. Lindsay riscă 30 de zile de închisoare pentru fiecare dintre substanţe.

 

Observator

 

×
Subiecte în articol: Lindsay Lohan droguri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close