Antena 3 CNN Show Showbiz Veşti bune pentru fani. S-au suplimentat biletele la concertele Metallica şi Iron Maiden

Veşti bune pentru fani. S-au suplimentat biletele la concertele Metallica şi Iron Maiden

Veşti bune pentru fani. S-au suplimentat biletele la concertele Metallica şi Iron Maiden
15 Iul 2008   •   14:46

Fanii trupei Metallica care nu au apucat să îşi cumpere bilet la concertul care va avea loc pe 23 iulie pe stadionul Cotroceni mai au o şansă. Încă 1000 de bilete vor fi puse în vânzare, potrivit organizatorului evenimentului Emag!c Entertainment. Şi pentru concertul Iron Maiden organizatorii au decis să suplimenteze numărul de bilete, cu încă 1500.

Pentru concertul Metallica, cele 1000 de bilete vor fi disponibile pentru diferite zone ale stadionului - Gazon A (180 de lei), Gazon B (100 de lei), Tribuna 1-Sector F (250 de lei) şi Tribuna 2-Sector B (180 de lei). Acestea vor putea fi achiziţionate începând de joi, 17 iulie, la ora 00.00, pe siteul www.myticket.ro.

La concertul Iron Maiden, care se va desfăşura pe 4 august, tot pe stadionul Cotroceni, se vor pune în vânzare încă 1500 de bilete în Gazon A (130 de lei). Acestea vor putea fi cumpărate începând de sâmbătă, 19 iulie, de pe www.myticket.ro ( începând cu ora 00.00) şi din magazinele Diverta (sâmbătă dimineaţa).

Potrivit organizatorilor celor două concerte, accesul copiilor sub 10 ani în zona Gazon A şi B nu va fi permis din cauza aglomeraţiei şi a căldurii. Părinţii care au achiziţionat deja bilete în aceste zone pentru copii lor sunt rugaţi să contacteze serviciul de ticketing la adresa [email protected] pentru a le putea fi restituită contravaloarea biletelor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close