Antena 3 CNN Show Showbiz Will Smith despre Barack Obama: Este un supererou politic, asemeni lui Mandela

Will Smith despre Barack Obama: Este un supererou politic, asemeni lui Mandela

Will Smith despre Barack Obama: Este un supererou politic, asemeni lui Mandela
26 Iun 2008   •   14:27

Actorul Will Smith l-a lăudat pe candidatul democrat la preşedenţia SUA, Barack Obama, pe care l-a numit un supererou politic. Aflat la Londra, pentru a-şi promova ultimul film, Hancock, povestea unui supererou ratat, actorul american l-a comparat pe Obama cu unul dintre cei mai mari conducători politici ai ultimilor 50 de ani.

„Nelson Mandela este un om cu care am fost de acord, iar Obama este probabil a doua persoană pentru care simt acelaşi lucru. Pentru ca şi eu cred în idealurile sale.” a spus Smith, citat de BBC. „Călătoresc mult în toată lumea, şi eram obişnuit ca oamenii să fie fericiţi când întâlneau un american, dar această situaţie s-a cam schimbat în ultimii opt ani. Aşa că sunt încântat de schimbările şi speranţele pe care Barack ni le aduce” a completat acesta.

Şi partenera actorului, actriţa sud-africancă Charlize Theron îl susţine pe Obama. Ea va putea vota pentru prima oară în SUA anul acesta şi s-a declarat extrem de încântată că îl va putea susţine pe Barack Obama, pe care îl consideră o sursă de inspiraţie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close