Antena 3 CNN Show Showbiz Zeci de mii de oameni au cântat împreună cu artiştii preferaţi, la B`ESTFEST

Zeci de mii de oameni au cântat împreună cu artiştii preferaţi, la B`ESTFEST

Zeci de mii de oameni au cântat împreună cu artiştii preferaţi, la B`ESTFEST
07 Iul 2008   •   21:18

Alanis Morisette, Kaiser Chiefs, Manu Chao şi Nelly Furtado au cântat la Bucureşti în acest week-end. Trei seri la rând, zeci de mii de oameni au venit la Romexpo pentru a participa la cel mai tare festival al anului, B'Estfest. Prima zi a de B'Estfest a început în forţă cu Alanis Morissette. Înaintea ei, pe scenă a urcat Miss Platnum, cu poftă de mâncare şi chef de cântat. Foarte multă lume i-a aşteptat şi pe cei de la Cypress Hill. Hip hop-erii americani au reuştit să adune la un loc nu numai români, ci şi spanioli, unguri şi foarte mulţi bulgari.

A doua zi a fost la fel de aglomerată şi plină cu nume mari. Băieţii de la Kaiser Chiefs au făcut tot publicul să cânte împreună cu ei melodia "Ruby". Cei de la Nouvelle Vague au dansat împreună cu fanii care au venit să-i asculte, deşi spuneau în melodia lor că dansează singuri.

Cei de la Manic Street Preachers au dat din energia lor publicului care i-a aplaudat în continuu. Cea de-a treia zi de B'estfest a fost rezervată "greilor", precum Nelly Furtado, o artistă care a dansat pe tot parcursul concertului.

Nelly a primit la Bucureşti triplul disc de platină pentru vânzările albumului Loose. Canadianca a profitat de ocazie pentru a spune lumii că nu este însărcinată. "Nu sunt, dar sunt sigură că veţi afla când voi fi", a declarat Nelly Furtado.

Pe o altă scenă, îmbrăcat într-un tricou cu steagul României, Manu Chao încerca să-şi convingă fanii că vine de pe alt continent. Cântăreaţa Roisin Murphy a adăugat, la rândul ei, o doză de nonconformism concertelor de la Romexpo.

Nebunia va continua pe 11 iulie, la B'estfest Aftershock. Pentru ultima zi de festival, şi-au anunţat prezenţa "greii" rockului: Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss.



Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close