Antena 3 CNN Show O recunoști? Azi este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România

O recunoști? Azi este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România

Fetița simpatică din fotografie a devenit una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare din România.

O recunoști? Azi este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România
Sursa foto: Simona Gherghe / Instagram
de Laura Dinu    |    31 Oct 2022   •   12:00

Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie inedită, postată pe o rețea socială, chiar de ziua ei.

Astăzi, Simona Gherghe a împlinit 45 de ani.

Alături de fotografie, Simona a postat și un mesaj prin care mulțumește tuturor urmăritorilor.

”45! Va multumesc!”, scrie ea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Simona Gherghe s-a născut la data de 31 octombrie 1977, la Iași. A absolvit Facultatea de Litere, Secția Limbi Moderne, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Debutul ei în presă s-a întâmplat încă din anul al doilea de facultate, când a intrat în echipa Radio Nord-Est Iaşi ca editor-prezentator ştiri. Din 2001, s-a alăturat echipei Intact, fiind editor prezentator de ştiri la TV BIT Iaşi, staţia locală a Antenei 1, timp de 1 an. În 2002, a fost chemată în redacţia de ştiri, de la Bucureşti, ca editor-prezentator la Observator, între orele 13:00 şi 17:00. În 2009, a prezentat Observator 19, în weekend. Ca reporter de teren, a realizat sute de transmisiuni în direct, la evenimente majore (inundații, alegeri, greve etc).

În 2007, a intrat pentru prima dată cu zona de divertisment, fiind gazda a patru gale Geniali, un show de excepție, marca Valeriu Lazarov.

Din 2010, Simona este gazda emisiunii Acces Direct, unul dintre formatele cheie ale stației cu Simona la cârma emisiunii, Acces Direct a devenit lider de audiență, pe segmentul său.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

De-a lungul carierei de jurnalist, Simona Gherghe a realizat interviuri cu numeroase personalități din țară şi străinătate, precum: James Blunt, Julio Iglesias, Patricia Kaas, Scorpions, Juan Pablo Montoya, Giancarlo Fisichella, Snap!, Shaggy, Michel Montignac⁠(en), Goran Bregovic, Salman Rushdie etc.

În afară de televiziune, este pasionată de schi şi tenis, pe care le şi practică, dar, în egală măsură, iubeşte lectura şi călătoriile.

În vara anului 2019, aceasta a renunțat la moderarea emisiunii Acces Direct, iar în prezent moderează emisiunea ''Mireasa'' de la Antena 1, scrie everybodywiki.com.

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close