Antena 3 CNN Show Solistul trupei Modern Talking, pe scenă în fața a mii de români. Mesajul artistului pentru publicul din România

Solistul trupei Modern Talking, pe scenă în fața a mii de români. Mesajul artistului pentru publicul din România

Thomas Anders, faimosul interpret al trupei Modern Talking, a urcat pe o scenă din Râmnicu Vâlcea și a cântat, în fața a mii de români, melodiile care l-au consacrat.

Solistul trupei Modern Talking, pe scenă în fața a mii de români. Mesajul artistului pentru publicul din România
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2023   •   19:57

Mii de oameni au participat la cea de-a doua ediție a festivalului "We Love Music", organizat la Râmnicu Vâlcea, acolo unde au fost rememorate momentele de glorie ale muzicii disco.

Thomas Anders, solistul trupei Modern Talking, a urcat pe scenă în aplauzele publicului și a cântat melodiile care l-au consacrat.

Mai mult, artistul care a făcut furori în anii '80 a fost încântat de primirea călduroasă a românilor și a rămas pe scenă o jumătate de oră în plus.

Într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN, Thomas Anders a ținut să le transmită un mesaj fanilor din România, mulțumindu-le pentru faptul că îi iubesc muzica.

Citește și: Actriţa Margot Robbie, plătită cu o sumă uriașă pentru rolul din filmul "Barbie"

"Sunt foarte mulțumit și ador atmosfera. Sunt foarte recunoscător că oamenii îmi iubesc muzica. Vreau ca toți fanii mei din România să se simtă foarte bine.

Vin în România o dată sau de două ori pe an. Sper că vă plac concertele mele și vă mulțumesc pentru susținerea acordată în toți acești ani", a transmis Thomas Anders, care a încheiat mesajul cu un "mulțumesc" spus în limba română.

×
Subiecte în articol: Modern Talking Thomas Anders
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close