Antena 3 CNN Show Tabloid A făcut sex cu el timp de doi ani, legată la ochi. Surpriza uriașă pe care a avut-o femeia când l-a văzut dezbrăcat pentru prima data

A făcut sex cu el timp de doi ani, legată la ochi. Surpriza uriașă pe care a avut-o femeia când l-a văzut dezbrăcat pentru prima data

A făcut sex cu el timp de doi ani, legată la ochi. Surpriza uriașă pe care a avut-o femeia când l-a văzut dezbrăcat pentru prima data
09 Sep 2015   •   19:22
O femeie din Marea Britanie a trăit un adevărat șoc atunci când a descoperit că iubitul ei era de fapt o femeie. Timp de doi ani, cât a durat relația, femeia a fost legată la ochi în timpul partidelor de amor.
 
Femeia a crezut că pe iubitul ei îl cheamă Kye Fortune și a acceptat să fie legată la ochi, după ce acesta i-a spus că suferă de o tumoare pe creier, a fost operat și îi este rușine de cicatrici.
 
Cea care a păcălit-o timp de doi ani este Gayle Newland, o prietenă de 25 de ani de-a femeii, care ar fi folosit un strap-on (n.r. un dildo care se prinde de corp) în timpul sexului.
 
Povestea a început în 2011, atunci când reclamanta susține că a primit pe Facebook o cerere de prietenie de la Kye. În falsul profil creat pe site-ul de socializare Newland a scris că alter ego-ul ei ar fi pe jumătate filipinez, pe jumătate latin. Presupusul Kye i-a spus că a suferit un accident de mașină, a ajuns la spital, iar medicii i-au descoperit o tumoare craniană. Ar fi rămas cu cicatrici groazice și e complexat. Cele două chiar au vorbit la telefon, însă tânăra nu și-a dat seama că, de fapt, vobește cu prietena ei. Într-un final s-au și întâlnit, iar reclamanta a acceptat să fie legată la ochi. Dacă la început întâlnirile avea loc într-un hotel, cele două au început să se întâlnească apoi în casa victimei. 
 
Descoperirea a fost făcută într-o zi când ceva i-a spus reclamantei să își descopere ochii, susține aceasta. Ar fi avut o presimțire.  "Nu este ceea ce crezi", i-a spus Newland, înainte ca reclamanta să meargă la poliție.
 
Procesul este în plină desfășurare în Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: procese Marea Britanie
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close