Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin, detalii despre divorţul de Tuncay Ozturk! "Cineva mi-a spus că arăt mai bine acum, după despărţire"

Andreea Marin, detalii despre divorţul de Tuncay Ozturk! "Cineva mi-a spus că arăt mai bine acum, după despărţire"

Andreea Marin, detalii despre divorţul de Tuncay Ozturk! "Cineva mi-a spus că arăt mai bine acum, după despărţire"
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Ian 2017   •   08:30

Andreea Marin va deveni pe 13 februarie din nou o femeie liberă. Nerăbdătoare, vedeta a vorbit despre divorţ, menţionând faptul că, deşi totul se va întâmpla cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor, nu este atât de încântată, scrie SpyNews.

Judecătorul a decis ca pe 13 februarie, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk să se prezinte pentru a finaliza divorţul. Într-un interviu acordat prin telefon în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars, Andreea Marin a vorbit despre despărţire şi despre cât de atentă este acum cu ea.

"Cineva mi-a scris pe o reţea de socializare: observ că de fiecare dată când divorţezi revii la o formă foarte bună. Arăţi foarte bine. Eucred că e un adevăr. Mă ocup mai mult de mine. Eu când mă implic într-o relaţie mă implic cu totul. Nu e corect faţă de mine. Mă ocup atât de mult de celălalt, încât iau de la mine. Ar trebui să existe un echilibru pe care eu nu îl respect. Am hotărât să am mai multă grijă de mine. Acum mă trezesc mai devreme, mă culc mai târziu, numai să pot avea grijă de mine. (...) Mă simt foarte bine, încă nu sunt divorţată, dar în curând. Nu e o sărbătoare care pt mine are importantţă, de Sfântul Valentin. Aşa a stabilit judecătorul. (...)", a spus Andreea Marin.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin divort Tuncay Ozturk
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close