Antena 3 CNN Show Tabloid Bad Mircea Badea: Repetă momentul artistic şi vorbeşte despre ?ochelarii de Terminator? (VIDEO)

Bad Mircea Badea: Repetă momentul artistic şi vorbeşte despre ?ochelarii de Terminator? (VIDEO)

Bad Mircea Badea: Repetă momentul artistic şi vorbeşte despre ?ochelarii de Terminator? (VIDEO)
08 Oct 2010   •   10:24

După succesul pe care l-a înregistrat graţie talentului său muzical, Mircea Badea a fost rugat să reinterpreteze melodia ?Bad to the Bone?. De data aceasta, ineditul moment artistic a avut loc în emsiunea lui Dan Capatos, Un Show Păcătos. La fel de carismatic, şi ?echipat? cu ?ochelari de Terminator?, realizatorul emisiunii În gura presei a comentat în stilul deja consacrat propria prestaţie, precum şi costumaţia scenică.

Mircea Badea a justificat prezenţa ochelarilor cu lentile negre în costumaţia sa de scenă. Acuzat de unele persoane că are ochelari de "cocalar" pe scenă, Badea, plin de haz, lămureşte că respectivii ochelari fac parte din ţinută pentru că melodia interpretată, " Bad to the Bone", a devenit celebră şi datorită filmului "Terminator".

Prezentatorul a vorbit şi despre dificultatea de interpretare a melodiei "Bad to the Bone". Deşi cunoaşte textul melodiei, îi este greu să ?ţină minte? acele pasaje caracteristice lui George Thorogood, precum cea cu "bbbbbad".

La emisiunea lui Capatos, Mircea Badea a demonstrat că ia în serios cariera muzicală. Acesta a interpretat live melodia "Bad to the Bone".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea cantec ochelari
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close