Antena 3 CNN Show Tabloid Brigitte Năstase, afirmație șoc: ”Ilie nu este familia mea!”

Brigitte Năstase, afirmație șoc: ”Ilie nu este familia mea!”

Brigitte Năstase, afirmație șoc: ”Ilie nu este familia mea!”
Sursa foto: Foto: Brigitte Nastase/Facebook
24 Mar 2017   •   17:26

Brigitte Năstase a vorbit, într-un interviu, despre relația pe care o are cu soțul ei, Ilie Năstase, după mai mulți ani de relație. Spre surprinderea tututor, Brigitte le-a spus jurnaliștilor că prioritatea ei este familia ei, familie din care Ilie Năstase nu face parte. 

”Cea mai mare prioritate este familia mea, si anume: eu, mama mea, copiii mei, surorile mele. As fi putut sa-l numesc si pe Ilie familia mea, in cazul in care aveam un copilas cu el, dar nu este. El este doar partenerul de viata de astazi. Nu a vrut sa fie mai mult”, a spus Brigitte Năstase.

”Vreau sa fiu fericita, implinita spiritual, sa ma simt tot timpul iubita, sa fiu pozitiva, invat sa fiu asa. Nu stiu daca Ilie imi poate oferi asta. De aceea nu vreau sa vorbesc despre ce face el acum. Vreau sa calatoresc, in locuri unde nu am fost, precum Dubai, Maldive, Las Vegas. Vreau sa am grija de mine, de sufletul meu. Sufletul meu a fost cel mai vatamat in ultimii ani. Si eu am un suflet bun care merita sa se bucure. Atat!”, a declarat Brigitte pentru viptim.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Brigitte Năstase Ilie Nastase
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close