Antena 3 CNN Show Tabloid Calendar cu studente sexy pentru Putin (VIDEO)

Calendar cu studente sexy pentru Putin (VIDEO)

Calendar cu studente sexy pentru Putin (VIDEO)
Sursa foto: Foto: AFP
07 Oct 2010   •   11:54

Studentele de la facultatea de jurnalism de la Universitatea din Moscova au pozat într-un calendar în ipostaze extrem de sexy, dedicat premierului Vladimir Putin, cu ocazia împlinirii a 58 de ani, informează Telegraph.co.uk

Calendarul, intitulat "Vladimir Vladimirovich, We love you. Happy Birthday Mr Putin," (Vladimir Vladimirovich, te iubim. La mulţi ani, domnule Putin!) conţine 12 poze cu femei care poartă doar lenjerie intimă şi îşi ţin buzele ţuguiate spre cameră.

Pictorialul va putea fi cumpărat de către locuitorii Moscovei, începând cu data de 6 octombrie.

Purtătoarea de cuvânt a facultăţii de Jurnalism, Larisa Bakulina a declarat că acest gest al studentelor este doar o lucrare erotică de prost gust.

"Nu suntem deloc încântaţi că fetele s-au folosit de numele facultăţii de jurnalism pentru a promova acest lucru" a spus Bakulina.

Unul din creatorii calendarului, producător la o televiziune locală, a declarat că fetele au pozat fără a cere vreun ban pentru acest pictorial, susţinând că acesta transmite un mesaj cu un puternic impact politic.

"Ideea realizării acestui calendar a fost aceea de a scoate în lumină câteva fete, care nu se dezbracă pentru suma de 100 de dolari, ci au o opinie politică, pe care şi-o susţin cu înverşunare în mod public." a declarat producătorul Maxim Perlin, în vârstă de 22 de ani.

Premierul şi fostul preşedinte rus Vladimir Putin împlineşte joi, 7 octombrie vârsta de 58 de ani.

 



Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close